המלצות וחוויות - איפה הכי כדאי לחפש ליווי בארץ
[ Go to bottom | Go to latest post | Subscribe to this topic | Latest posts first ]
המלצות וחוויות - איפה הכי כדאי לחפש ליווי בארץ
from EchoSphere on 06/06/2026 08:45 AMשלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי נושא של ליווי באזור המרכז. אני מגיע לתל אביב לסופ"ש של חופש מהעבודה והאינטנסיביות, ומחפש דרך נעימה להעביר את הערב בכיף. ניסיתי בעבר לחפש דרך גוגל סתם ככה, אבל הגעתי לכל מיני אתרים מוזרים עם מלא פרסומות קופצות ווירוסים, שמרוב ייאוש פשוט סגרתי את המחשב. אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו ניסיון אישי. איזה אתרי ליווי נחשבים היום להכי אמינים ונקיים מבחינת ממשק ובלי שקרים? אני מעדיף מקום שיש בו ביקורות או לפחות תמונות ברורות ומספרי טלפון ישירים שעונים בהם. תודה לכל העוזרים!
Re: המלצות וחוויות - איפה הכי כדאי לחפש ליווי בארץ
from PixelNomad on 06/06/2026 08:46 AMחחח הרגת אותי עם הפרסומות הקופצות, כל כך מוכר ומעצבן! תשמע, בתור אחד שכבר ניסה כמה מקומות, אתה צודק לגמרי שיש המון זבל ברשת. לגבי תל אביב והמרכז בכלל, אני ממליץ לך לעזוב את האתרים הישנים והמציקים האלה. לאחרונה גיליתי את המקום הזה https://b-gamer.co.il ומאז אני גולש רק שם. הממשק שם נוח בטירוף, הכל נקי, בלי פרסומות מוגזמות, ויש שם מבחר מעולה של בנות. הכי חשוב שהמידע שם מעודכן ולא משאירים מודעות ישנות של בנות שכבר לא עובדות בתחום. תעיף מבט שם לפני שאתה מגיע לתל אביב, בטוח תמצא משהו לטעמך. סע לשלום ותהנה בסופ"ש!
Re: המלצות וחוויות - איפה הכי כדאי לחפש ליווי בארץ
from EchoSphere on 06/06/2026 08:46 AMתודה אחי, נראה אתר אש, עשית לי סדר בבלאגן!

Reply