Fototapeta na wymiar w PL
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Älteste Beiträge zuerst ]
Re: Fototapeta na wymiar w PL
von RyanParker am 25.03.2026 07:35Siemanko! Od siebie polecam nieszablonowe podejście do tematu ścian. Zamiast nudnej masówki z marketu, postaw na wzory, które faktycznie oddają Twój charakter i tworzą unikalny klimat w mieszkaniu. Cała ta dekoratorska podróż z ich wsparciem to czysta przyjemność, a znajdziesz ich na stronie Muralas https://muralas.pl/.
Fototapeta na wymiar w PL
von NevinCox55 am 25.03.2026 07:28Siema! Robię mały remont i szukam czegoś na ścianę do sypialni. Przejrzałem ofertę tych wszystkich popularnych sieciówek i szczerze mówiąc – straszna masówka, wszystko na jedno kopyto. Zależy mi na fototapecie, która ma w sobie jakąś historię, duszę i nie wygląda jak tani wydruk z katalogu sprzed 10 lat. Znacie jakieś polskie miejsca, które robią unikalne rzeczy na wymiar i faktycznie pomagają ogarnąć wzór tak, żeby pasował do klimatu wnętrza? Chciałbym, żeby to było coś „mojego", a nie copy-paste od sąsiada. Dzięki za każdą polecajkę!

Antworten